@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 系室內都可以搞到好似教堂式既婚禮.真系一生難忘!

2014-2-6 17:54 martinhau123
系室內都可以搞到好似教堂式既婚禮.真系一生難忘!

其實呢,我自己系前幾日結完婚啦!!! 你要問依家對新婚有咩感覺
一時又真系講唔出既 = =..不過可以先咁樣講,最難忘既,肯定系婚禮先啦~~
記得我地趕系蛇年最後幾日結婚,因為我老公屬蛇呀! 所以想有一個好意頭!

然後呢,我地搵左系銅鑼灣黎擺酒!

講番起果日,其實都幾多人既,記得差唔多可以座到成40圍

最難忘呢,真系行住條旋轉樓梯落黎,仲有果個關島式教堂既布置。。

因為我本身自己個人比較貪心.想唔系室外搞.又想似教堂式咁樣

但我個老公仔居然咁樣都俾到我.,真系點叫我依家唔錫佢呀( >ω<)

2014-2-6 18:25 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-6 18:52 helen4884
我都系第一次聽,原來室內都可以搞到教堂既婚禮

2014-2-7 12:34 oscar556556
結婚既蜜月期,都系俾人好甜蜜既

2014-2-7 13:36 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-7 13:49 issy416
講起我又想知道,香港有幾多間教堂可以比普通人結婚用架?

2014-2-7 16:59 bob33033
40圍會唔會好逼呀!? 嗯,祝你新婚快樂啦!!

2014-2-7 17:29 teddyxbear03_3
女人結左婚.系要準備去另一個人生既階段喇。

2014-2-10 10:24 Judy_fong320
關島式教堂,其實具體即系點樣?

2014-2-10 16:50 lionking852
之前新年果陣,我都出國參加過人地婚禮~~ 都系教堂式架。。

2014-2-10 18:15 denial_kwon777
我都一樣,比較鐘意莊嚴,穩重既婚禮

2014-2-11 12:23 evelyn804
lz收你老公既戒指,有幾大粒呢?

2014-2-11 14:49 f89gh6t5
厲害喔~謝謝分享~!! 超想看的說~!!

2014-2-13 12:19 leo_pang670
結婚行旋轉樓梯,都可以話系,我呢世人最想行既夢想啊

2014-2-14 14:34 fg4r7t4h
好棒...感謝大大分享喔.....

2014-2-14 16:41 fg4r7t4h
好棒...感謝大大分享喔.....

2014-2-27 14:31 q7e7r8f4
感謝您無私的分享唷!

2014-3-5 16:56 a4f5v1g4
好文!值得一推~~加油哦!

2014-3-6 15:41 b1h4d1g5
感謝您寫下您的生活,也是把珍寶來和諸君分享的心意。

2014-3-11 15:35 df54gd5s
很好很強大!祝你天天文思泉湧!

頁: [1] 2