@KTzone » 日常 - 健康資訊 » 開夜車捱到身都殘晒,食左好野令健康好返!

2014-1-28 16:45 evelyn804
開夜車捱到身都殘晒,食左好野令健康好返!

做左幾年的士佬,但系為左頭家,有時都要頂埋夜間黎做。

咪當系遊車河,睇下夜景囉~

但唔知係咪因為做兩間既關係真系身體都衰弱左好多..

老婆都好擔心我就係佢平時買開護膚品個到

買左隻叫芭菲海王既野我食下。。話係d好天然既健康食品

依家食開個幾禮拜,又好似真係有效,

因為前排睇左2次醫生都清唔到d感冒菌,而且唔只好返咋,,

第2朝精神仲好在,你地都知la,的士佬冇精神會影響到客人嫁ma

只要宜家令自己健康d,又保障到乘客既安全呀!!

2014-1-28 17:34 kingson470
要渣車既話,都真系keep住健康好重要

2014-1-28 18:16 bob33033
隻野既名,聽落去,又幾得意下咁~~

2014-1-28 18:37 denial_kwon777
護膚品鋪有健康食品? 有幾搞鬼喎 ~~

2014-1-28 18:57 mary53242
又真系幾得意既野,mark得去睇下先!

2014-1-29 17:55 angel_li
我想知道.你隻野,應該系食定系飲既?

2014-1-29 18:32 Lenova_wong824
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-30 17:02 martinhau123
座系的士既客都系命.渣的士既你地.真系要好小心啊!

2014-2-4 10:32 kolea330
新年食左好多唔同既野,有D健康食品,通通腸胃都好喎~

2014-2-5 13:15 lionking852
呢隻野我好似曾經食過~~

2014-2-5 16:57 helen4884
其實我見開好多上班族也有食開一D健康食品

2014-2-6 11:51 Olivia020
渣taxi系好辛苦既,但系呢,有病痛真系都要抖抖啦~

頁: [1]